Tilerson i Keli u februaru u Meksiku

Izvor: B92, 15.Feb.2017, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tilerson i Keli u februaru u Meksiku

Meksiko Siti -- Državni sekretar SAD Reks Tilerson i ministar za unutrašnju bezbednost Džon Keli posetiće Meksiko 23. februara, saopšteno je iz Meksika.

Američki zvaničnici će se susresti sa članovima meksičke Vlade kako bi nastavili dijalog dogovoren tokom telefonskog razgovora američkog predsednika Donalda Trampa i meksičkog predsednika Enrikea Penje Nijeta u januaru, preneo je Rojters.

U saopštenju je navedeno da će dvojica američkih zvaničnika otići >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u radnu posetu sa ciljem da izgrade "bliske i konstruktivne odnose, vredne poštovanja, između dve zemlje".

Odnosi između SAD i Meksika su zategnuti namerom američkog predsednika Donalda Trampa da zaustavi migraciju iz Meksika i revidira međusobne ekonomske odnose, preneo je AFP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tilerson ide u Meksiko, cilj - "izgradnja bliskih odnosa"

Izvor: N1 televizija, 15.Feb.2017

Američki državni sekretar Reks Tilerson i ministar za unutrašnju bezbednost Džon Keli boraviće u poseti Meksiku 23. februara, saopštile su vlasti Meksika...Poseta ima za cilj "izgradnju bliskih i konstruktivnih odnosa" između dve zemlje, navelo je ministarstvo inostranih poslova i dodalo da će...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.