TROSTRUKO UBISTVO POTRESA HRVATSKU Šibenik pod opsadom, ubijeni bračni par i bivši telohranitelj kralja zagrebačkog podzemlja

Izvor: Blic, 26.Apr.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROSTRUKO UBISTVO POTRESA HRVATSKU Šibenik pod opsadom, ubijeni bračni par i bivši telohranitelj "kralja zagrebačkog podzemlja"

Bračni par i još jedan muškarac ubijeni su u pucnjavi danas u Brodarici kod Šibenika, a zbog potere za ubicom blokiran je ceo grad sa širom okolinom, preneli su hrvatski mediji.

Danas posle podne su tri osobe pronađene mrtve, dve u porodičnoj kući i jedna u automobilu, objavila je šibenska policija, koja je blokirala celo šire područje Šibenika.

Kako prenose hrvatski mediji, iz šibenske policije su izvestili da su u 21.18 sati, "na širem šibenskom području" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zatekli naoružanog Borisa Luketu. Osumnjičeni preti samoubistvom, a pregovori su u toku.

U kući su pronađeni mrtvi muškarac i žena, a nedaleko od te kuće u privatnom automobilu još jedan mušakarac.

Prema prvim informacijama, likvidirani su Hakija Keranović (70) i njegova supruga Milka, dok je u automobilu ispred njihove kuće pronađeno beživotno telo Ivana Bajića Pajde, bivšeg telohranitelja Zlatka Bagarića, "nekrunisanog kralja zagrebačkog podzemlja", piše "Jutarnji list".

Kao mogući motiv spominje se navodno pozamašno novčano dugovanje mlađeg sina Keranović Borisu Luketi, ali i Bajiću, inače ocu dvojice problematičnih kik boksera.

Prema pisanju tamošnjih medija, nešto pre 16 sati u kući su bili supružnici sa sinom Kemalom koji se skoro vratio iz Nemačke gde već neko vreme živi i radi. Bračni par je ubijen u kući, ali je Kemal uspeo da odjuri u nepoznatom pravcu. Ubijeni supružnici su Luketu očekivali u kući, znali su da će doći po novac, ali šta se tačno dogodilo pa je došlo do pucnjave, nije jasno.

Šibenička policija saopštila je da Luketu povezuje sa ubistvima jer je, prema prikupljenim informacijama, viđen na mestu događaja, pišu lokalni mediji.

U Brodarici od 16.35 sati vladaju šok, neverica i strah. Zbog uviđaja je zatvorena ulica gde se nalazi veliki broj policajaca, a meštani kažu da takav prizor nije viđen u ovom mestu.

Kako prenose lokalni mediji, po kompletnoj Šibensko-kninskoj županiji raspoređeni su policajci s dugim cevima koji imaju naredbu da pod svaku cenu uhvate osumnjičenog.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIJATELJ LJUBE ZEMUNCA UBIJEN U MASAKRU KOD ŠIBENIKA: Likvidiran telohranitelj kralja ZG podzemlja!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2017

...Danas posle podne su tri osobe pronađene mrtve, dve u porodičnoj kući i jedna u automobilu, objavila je šibenska policija, koja je blokirala celo šire područje Šibenika..U kući su pronađeni mrtvi muškarac i žena, a nedaleko od te kuće u privatnom automobilu još jedan mušakarac..Prema...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.