TRAS: Sanja uništila tri automobila

Izvor: Kurir, 18.Apr.2014, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAS: Sanja uništila tri automobila

Udes se dogodio na Novom Beogradu, a u kolima s voditeljkom bili su Sandra Obradović i frizer Stevan Radivojević

Htela da bude od koristi, pa načinila štetu!

Sanja Radinović je nedavno na Novom Beogradu izazvala lančani sudar kad je izgubila kontrolu nad „mercedesom“ A klase, koji je u vlasništvu njenog frizera Stevana Radivojevića. S njom u kolima, pored njega, bila je i Sandra Obradović. Iako je veoma pažljiv vozač, voditeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << televizije Skaj plus se na klizavom putu nije baš najbolje snašla za volanom tuđeg automobila, ali je udes, na svu sreću, prošao bez ozbiljnijih posledica.

- Sela sam za volan jer me Stevan zamolio da posle snimanja moje emisije „Skaj za vas“ povezem njegova kola. On je tog dana imao mnogo posla i bio je premoren. Nisam u tome videla ništa strašno, pa sam pristala. Međutim, pošto je padala kiša, bilo je klizavo po putu, a ja sam zaboravila da nisam u svojim kolima, pa zato i nisam odreagovala u skladu s funkcijama drugog tipa vozila. Udarila sam u auto ispred nas, a odmah zatim u nas je udario automobil koji je bio iza. Sandra, koja je sedela pozadi, najviše se potresla, ali sva sreća, pa smo ostali samo ugruvani - kaže lepa voditeljka i dodaje:

- Spaslo nas je to što nismo bili u velikoj brzini. Dok sam milila u koloni, kasno sam zakočila i više vozila se nanizalo jedno na drugo. Napravila sam manju materijalnu štetu kod više njih - završava Sanja.

Kad bude isplatila štetu koju je napravila, Radinovićeva će drugi put dobro razmisliti da li će nekome učiniti ovakvu medveđu uslugu.

(M. V. - M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.