Izvor: SrbijaNet.rs, 13.Apr.2010, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svilajnac: Žena mrtva u bunaru, muškarac obešen u stanu

Radice S. (50) iz Svilajnca, pronadjena je jutros mrtva u bunaru u vikend naselju Svilajnački breg, a u jednom iznajmljenom stanu u Svilajncu, obešen Dragoslav G. (56) sa kojim je, navodno, živela u vanbračnoj zajednici, rečeno je danas Tanjugu u Policijskoj upravi (PU)

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena mrtva u bunaru, muškarac obešen u stanu

Izvor: S media, 13.Apr.2010

Radice S. (50) iz Svilajnca, pronadjena je jutros mrtva u bunaru u vikend naselju Svilajnački breg, a u jednom iznajmljenom stanu u Sviljancu, obešen Dragoslav G. (56) sa kojim je, navodno, živela u vanbračnoj zajednici, rečeno je danas Tanjugu u Policijskoj upravi (PU) u Jagodini. ..Nakon uvidjaja,...

Nastavak na S media...

Bacio poznanicu u bunar, pa se obesio

Izvor: Blic, 14.Apr.2010, 01:15

Svilajnac - Jagodinska policija je juče pronašla beživotna tela Radice Stamatović (50) i Dragoslava Gvozdić (56) iz Svilajnca. Žena je nađena u bunaru na putu prema selu Kušiljevo, na Svilajnačkom brdu, a muškarac u iznajmljenoj kući u Ibarskoj 41 gde se obesio.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.