Izvor: SrbijaNet.rs, 22.Avg.2010, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sveštenik se molio da Sarkozi dobije infarkt zbog Roma

Nekoliko sveštenika katoličke crkve u Francuskoj pridružilo se danas glasovima onih koji kritikuju francuskog predsednika Nikolu Sarkozija zbog odluke da deportuje Roma iz Francuske, a jedan od njih je priznao da se molio da Sarkozi dobije infarkt. Otac Artur Erve (71) iz Lila

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pop se moli da Sarkozi dobije srčku zbog Roma

Izvor: Mondo, 22.Avg.2010

Otac Artur Erve (71) iz Lila na severu Francuske priznao je danas da se molio da francuski predsednik dobije infarkt zbog raseljavanja Roma.

Nastavak na Mondo...

Sveštenik: Daj Bože da Sarkozi dobije infarkt zbog Roma

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2010, 00:31

Nekoliko sveštenika katoličke crkve u Francuskoj pridružilo se u nedelju glasovima onih koji kritikuju francuskog predsednika Nikolu Sarkozija zbog odluke da deportuje Roma iz Francuske, a jedan od njih je priznao da se molio da Sarkozi dobije infarkt...Otac Artur Erve (71) iz Lila na severu Francuske,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Otac Artur Erve molio se Bogu da Sarkozy dobije infarkt

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Avg.2010

PARIS - Nekoliko sveštenika katoličke crkve u Francuskoj pridružilo se danas glasovima onih koji kritikuju francuskog predsednika Nicolu Sarkozyja zbog odluke da deportuje Roma iz Francuske, a jedan od njih je priznao da se molio da Sarkozy dobije infarkt.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.