Sudbonosno da dvesta parova

Izvor: RTS, 20.Maj.2012, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudbonosno "da" dvesta parova

U Beogradu dvesta parova na manifestaciji "Kolektivno venčanje" reklo sudbonosno "da".

Na tradicionalnoj manifestaciji "Kolektivno venčanje" danas se venčalo 200 parova ispred Skupštine Beograda.

Venčali su se parovi iz svih krajeva Srbije, kao i interno raseljene osobe. Najmlađi par mladenaca ima 19, a najstariji 65 godina.

Pre ceremonije venčanja, parovi su se zabavljali uz raznovrstan muzičko-zabavni program ispred Skupštine grada Beograda, a >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uz trubače su svi zaigrali kolo.

Nakon venčanja, mladenci su prošetali do Skadarlije i okupili se u restoranu "Velika Skadarlija", gde je organizovana proslava.

Kao i prethodnih godina, venčanje je besplatno, a mladenci će dobiti i poklone sponzora manifestacije "Kolektivno venčanje". 

Prvo kolektivno venčanje održano je 1999. godine, kada se venčalo 19 parova.

Tokom decenije održavanja te manifestacije u Starom dvoru venčalo se više od hiljadu parova iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Makedonije, Hrvatske, Kanade, SAD, Austrije, Nemačke, Švedske, Danske i Venecuele.

Manifestacija je neprofitabilna i cilj joj je da propagira bračnu zajednicu kao jednu od najviših društvenih vrednosti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

200 parova izgovorilo sudbonosno da

Izvor: Beta, 20.Maj.2012

BEOGRAD, 20. maja 2012. (Beta) - Na tradicionalnoj manifestaciji "Kolektivno venčanje" u nedelju se venčalo 200 parova ispred Skupštine Beograda...Venčali su se parovi iz svih krajeva Srbije, kao i in.

Nastavak na Beta...

Na kolektivnom venčanju 200 parova izgovorilo sudbonosno "da"

Izvor: Blic, 20.Maj.2012

Na tradicionalnoj manifestaciji "Kolektivno venčanje" koje je danas održano ispred Skupštine grada Beograda venčalo se 200 parova...Kako bi rekli sudbonosno "da" parovi su na kolektivno venčanje došli iz svih krajeva Srbije...Najmlađi par mladenaca ima 19, a najstariji 65 godina...Prvo kolektivno...

Nastavak na Blic...

Na kolektivnom venčanju 200 parova izgovorilo sudbonosno da

Izvor: Glas javnosti, 20.Maj.2012

BEOGRAD - Na tradicionalnoj manifestaciji "Kolektivno venčanje" danas se venčalo 200 parova ispred Skupštine Beograda...Venčali su se parovi iz svih krajeva Srbije, kao i interno raseljene osobe. Najmlađi par mladenaca ima 19, a najstariji 65 godina...Pre ceremonije venčanja parovi su se zabavljali...

Nastavak na Glas javnosti...

Na "Svadbi za maštanje" 200 parova izgovorilo sudbonosno "da"

Izvor: Blic, 20.Maj.2012

Na tradicionalnoj manifestaciji "Svadba za maštanje" koja je danas održana ispred Skupštine grada Beograda venčalo se 200 parova...Kako bi rekli sudbonosno "da" parovi su, na 14. po redu kolektivno venčanje, došli iz svih krajeva Srbije...Najmlađi par mladenaca ima 19, a najstariji 65 godina...Među...

Nastavak na Blic...

200 parova izgovorilo sudbonosno "da"

Izvor: Kurir, 20.Maj.2012

BEOGRAD - Na tradicionalnoj manifestaciji "Kolektivno venčanje" danas se venčalo 200 parova ispred Skupštine Beograda...Venčali su se parovi iz svih krajeva Srbije, kao i interno raseljene osobe. Najmlađi par mladenaca ima 19, a najstariji 65 godina...Pre ceremonije venčanja parovi su se zabavljali...

Nastavak na Kurir...

Dvesta parova reklo "DA"

Izvor: RTV 5, 20.Maj.2012

Na tradicionalnoj manifestaciji "Kolektivno venčanje" danas se ispred Skupštine Beograda. venčalo 200 parova iz svih krajeva Srbije i raeseljena lica. Najmladji par mladenaca ima 19, a najstariji 65 godina.

Nastavak na RTV 5...

Kolektivno venčanje: 200 sudbonosnih DA!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Maj.2012

Pogledajte kako izgleda kada 200 parova na manifestaciji "Kolektivno venčanje" kaže zajedno to čuveno "Da". Najmlađi par ima 19 a najstariji 65 godina. Nek je sa srećom!.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.