Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2017, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravično: Pretukao ženu i ostavio je golu na ulici

SKOPLJE - Žena u godinama V.P. (52 ) sinoć je pronađena pretučena i polugola u centru Skoplja, u Ulici Amintra Treći.

Pošto su pozvani policija i Hitna pomoć, žena je odvezena u Urgenti centar, gde su ljekari konstatovali teške tjelesne povrede i promrzline, zbog čega je zadržana na lečenju.

Pretučena žena je policajcima rekla da ju je njen bivši partner presreo i “pokupio”, i sa automobilom odvezao na posljednju autobusku stanicu u naselju Željezara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Tu ju je prvo premlatio udarajući je po glavi i tijelu, a potom joj je strgao donji deo garderobe i veš, i tako polugolu izbacio na ulicu iako je temperatura u to vrijeme bila daleko ispod nule.

Pretučena i osramoćena žena je zaustavila prvi taksi, koji ju je dovezao do centra Skoplja, gdje ju je preuzela ekipa Hitne pomoći.

Iz SUP Skoplja su saopštili da preduzimaju mere u pravcu pronalaženja čovjeka koji je premlatio Skopljanku V. P.

(NN/telegraf.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.