Stanija Dobrojević najlepša starleta

Izvor: Blic, 27.Nov.2011, 03:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija Dobrojević najlepša starleta

Prema glasovima ankete koju je sproveo „Blic“ na svom internet izdanju sa pitanjem “Ko su najlepše starlete u Srbiji?”, za pobednicu je izabrana Stanija Dobrojević, koja je svojom pojavom očarala 3.220 čitalaca.

Iako je konkurencija bila jaka, Stanija je dobila 46,4 odsto glasova, a iza nje se našla bivša misica Tijana Stajšić sa 19,6 odsto glasova. Iza ove dve lepotice našla se bivša „Modelsica" Ivana Stamenković Sindi, koja je pobrojala 16,7 odsto glasova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posetilaca sajta.

Četvrto mesto zauzela je Olja Crnogorac sa 7,3 odsto, a Ena Popov četvrto sa 5,9 odsto glasova. Najmanje simpatija pobrojala je bivša učesnica „Velikog brata" Soraja Vučetić koja je dobila 3,8 odsto glasova.

- Titula najlepše može samo da mi prija. Sebe smatram običnom devojkom koja vredno radi i studira, tako da me ova titula iskreno nasmejala. I zahvaljujem svima koji su glasali za mene.

S obzirom na to da radim u „Haras kazinu", viđala sam Kim Kardašijan, koja je iako niska i malo punija, najlepša i najpopularnija starleta na svetu - rekla je Stanija.

I drugoplasirana starleta, bivša misica Tijana Stajšić polaskana je titulom.

- Navikla sam da se moje ime nalazi na samom vrhu takvih ili sličnih lista i izbora. Naravno da mi kao i svakoj ženi prija pohvala na račun lepote, senzualnosti i fatalnosti. Iskreno, prija mom egu, jer sve smo mi sujetne kad je fizička lepota u pitanju - izjavila je Tijana Stajšić.

Povezane vesti: Vuk Jeremić najbliži Vojislavu Koštunici

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stanija Dobrojević najlepša starleta

Izvor: CrveniTepih.com, 27.Nov.2011

Prema glasovima ankete koju je sproveo „Blic“ na svom internet izdanju sa pitanjem “Ko su najlepše starlete u Srbiji?”, za pobednicu je izabrana Stanija Dobrojević, koja je svojom pojavom očarala 3.220 čitalaca. Iako je konkurencija bila jaka, Stanija je dobila 46,4 odsto glasova, a iza nje...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.