Srpski telegraf: Tužba kako bismo prestali kritički da pišemo o Jeremiću

Izvor: RTS, 20.Mar.2017, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski telegraf: Tužba kako bismo prestali kritički da pišemo o Jeremiću

Srpski telegraf smatra da su pretnje tužbama kandidata za predsednika Srbije Vuka Jeremića pritisak na taj list, kako bi prestao kritički da piše o njemu.
Redakcija Srpskog telegrafa napominje da je Jeremić bio pozvan da odgovori na sve optužbe koje su na njegov račun iznosili drugi predsednički kandidati, ali on svojevoljno to pravo nije iskoristio.
"Kandidat za predsednika do sada nije hteo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da odgovori ni na jednu optužbu u vezi sa nenamenskim trošenjem novca i nepotizam dok je bio ministar", objašnjava Redakcija i dodaje da se oglušio o svaki njihov zahtev da se čuje i njegova strana".
"Sa zadovoljstvom očekujemo tužbu Vuka Jeremića, 'svetski priznatog borca za slobodu medija', za koju se, inače, iz sve snage zalaže u ovoj izbornoj kampanji", navodi Redakcija Srpskog telegrafa.
"Do tada ćemo i dalje gospodinu Jeremiću svakodnevno pružati mogućnost da iznese svoje stavove čitaocima Srpskog telegrafa", navodi se na kraju saopštenja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.