Srce da ti stane: Kako su deca stradala na Božić

Izvor: Mondo, 28.Dec.2014, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srce da ti stane: Kako su deca stradala na Božić

Trojica dečaka iz Ohaja koji su odlučili da Božić provedu sa svojom bakom, da ne bi bila sama, stradali su u požaru koji je zahvatio njenu kuću.

Foto: WKRC Cincinatti

.

Američki mediji prenose da je vatrena stihija zahvatila kuću u gradu Fajet u četiri ujutru i da su u požaru stradali Teri Heris (60) i njena trojica unuka. Brajlon Heris (9), jedanaestogodišnji Broderik i Kenjon (14) želeli su da ostanu u kući kod bake jer su se brinuli za nju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Gospođa Heris živela je u svojoj jednospratnoj kućici, dok su njena deca živela dve kuće dalje.

"Nisu želeli da je ostave samu na Božić i zato su ostali da prenoće. Deca su prosto obožavala svoju baku", kaže lokalni šerif Vernon Stenfort.



"Bakino telo našli smo u blizini ulaznih vrata. Ostala deca su bila iza nje i pretpostavljamo da je pokušavala da ih izvuče napolje", rekao je on.

Stenfort je za CBS News iz Klivlenda rekao da je u pitanju velika tragedija, ali da je čini još gorom to što se sve dogodilo za Božić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.