Srbija je nema: Huligani koji su demolirali interfon i zbog toga uhapšeni, dali su JEZIVO objašnjenje zašto su  to uradili!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jan.2017, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija je nema: Huligani koji su demolirali interfon i zbog toga uhapšeni, dali su JEZIVO objašnjenje zašto su to uradili!

Drago M. (21) i Vukašin L. (19) iz Novog Sada su huligani koji su 1. januara oko 3 sata posle ponoći uništili interfon i oštetili kameru na jednoj stambenoj zgradi u Ulici Đorđa Magaraševića u Novom Sadu.

Mladići su uhapšeni veoma brzo posle objavljivanja snimka na društvenim mrežama.

Oni su saslušani juče u Prekršajnom sudu u Novom Sadu:

- Bili smo pijani. Ne znam zašto smo to uradili. Eto, došlo nam da budemo face - rekli su i Drago i Vukašin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Sudija ih je kaznio sa po 150.000 dinara. Međutim, pošto ni jedan ni drugi nisu imali novac da plate, određeno im je zatvorsko zadržavanje od 60 dana.

Drago M. ima krivičnu prijavu za tešku povredu i šest prekršajnih prijava za drsko i bezobzirno ponašanje, dok Vukašin L. ima jednu prijavu za učestvovanje u tuči i jednu prekršajnu prijavu.

Pogledajte video demoliranja interfona ispred zgrade:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PROGOVORILI HULIGANI KOJI SU LOMILI INTERFON: Njihov odgovor tek je razbesneo Srbiju

Izvor: Kurir, 12.Jan.2017

...NOVI SAD - Drago M (21) i Vukašin L (19) iz Novog Sada su huligani koji su 1 januara oko tri sata ujutro uništili interfon i oštetili kameru na jednoj stambenoj zgradi u Ulici Đorđa Magaraševića u Novom Sadu..Njih dvojicu je identifikovala policija i tereti ih za krivično delo uništenja i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.