Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sokolac: Pretukla majku, pa otišla sa djecom

SOKOLAC - Policijskoj stanici Sokolac juče se obratila žena te prijavila da ju je u mjestu Novo Selo, opština Sokolac, njena kćerka fizički napala i polomila stakla na vozilu golf 2 .

"Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je zatekla oštećenu sa povredama glave i  ruke, dok je njena kćerka  otišla u nepoznatom pravcu sa dvoje maloljetne djece", saopšteno je iz policije.

"Nezavisnim" je potvrđeno da je u toku rad na dokumentovanju krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pretukla majku, polomila stakla na „golfu“, pa nestala sa 2 maloletne dece

Izvor: Blic, 28.Jul.2016

Ženska osoba prijavila je Policijskoj stanici Sokolac da ju je kćerka fizički napala u mestu Novo Selo i polomila stakla na automobilu „golf 2“, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo...Na lice mesta upućena je patrola policije koja je zatekla oštećenu sa povredama glave...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.