Snađite se kako znate: Izbačeni iz voza usred noći zbog kvara na pruzi

Izvor: Blic, 22.Jun.2014, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Snađite se kako znate": Izbačeni iz voza usred noći zbog kvara na pruzi

Sinoć oko 23 časa u blizini Sremskih Karlovaca, pokvario se putnički voz, koji je prevozio putnike iz Beograda u Novi Sad. Kondukter je tada, svedoče putnici, mirno saopštio da voz neće nastaviti put i da se "kako znaju i umeju snađu do Novog Sada".

Putnički voz Železnica Srbije, broj 34 10, koji redovno saobraća na relaciji Beograd - Novi Sad, juče je krenuo u 20:13h iz Beograda i negde nakon 22h se zaustavio u Karlovačkim vinogradima, zbog kvara na pruzi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Neko je ukrao blokove koji drže bandere za struju potrebnu da bi pruga funkcionisala. Blokada je na relaciji između Petrovaradina i Novog Sada. Bićemo ovde do daljnjeg, dok se kvar ne sanira - rekao je kondukter voza prisutnim putnicima.

Nakon pola sata voz kreće i stiže do Karlovaca, gde opet staje. U 23h dolazi kondukter i i saopštava premorenim putnicima da voz neće moći da nastavi put i da će se na polazak voza čekati preko dva sata: "Šta da vam kažem, snađite se kako znate i umete do Novog Sada".

Preko 50 putnika, koji su se u tom trenutku našli u vozu u sred noći, moralo je da izađe i da se "snađe" za put do Novog Sada. Da muka bude veća, više nije bilo gradskog prevoza jer poslednji autobus ide oko 22.15h, niti je bilo više vozila na putu. Okupljeni putnici u neverici su gledali oko sebe i tražili svoj put do kuće.

- Kada smo pitali konduktera i upravu železničke stanice kako je moguće da nas samo ostave ovde i ne obezbede nam prevoz do grada, iako smo uredno platili vozne karte, kondukter je rekao da je i on u istoj situaciji i da se slobodno žalimo kome god želimo - kaže za 021 svedok sinoćnjeg događaja.

- Ja se vraćam sa šezdeset godina marute", kaže jedna bakica i dodaje: "Za sve ove godine nekoliko puta mi se desilo da voz stane u sred nedođije i da moramo da se snalazimo kako bismo stigli do destinacije, ovo je sramota za Železnice Srbije - kaže ona.

Radio 021 jutros nije uspeo da dobije nikog od nadležnih u Železnicama Srbije povodom sinoćnjeg dešavanja na pruzi Beograd - Novi Sad.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbačeni iz voza usred noći

Izvor: B92, 22.Jun.2014

Sremski Karlovci -- Sinoć oko 23 časa u blizini Sremskih Karlovaca, pokvario se putnički voz, koji je prevozio putnike iz Beograda u Novi Sad, prenosi portal 021...Kako su za 021 ispričali putnici, kondukter je mirno saopštino putnicima da voz neće nastaviti put i da se "kako znaju i umeju snađu...

Nastavak na B92...

Putnici usred noći izbačeni iz voza kod Karlovaca

Izvor: Mondo, 22.Jun.2014

U blizini Sremskih Karlovaca sinoć, oko 23 časa, pokvario se putnički voz, koji je prevozio putnike iz Beograda u..

Nastavak na Mondo...

Putnici izbačeni iz voza usred noći kod Sremskih Karlovaca: Snađite se kako znate i umijete

Izvor: Cafe.ba, 22.Jun.2014

U blizini Sremskih Karlovaca, pokvario se putnički voz sinoć oko 23 časa koji je prevozio putnike iz Beograda u Novi Sad. Kondukter je tada, svjedoče putnici, mirno saopštio da voz neće nastaviti put i da se kako znaju i umiju snađu do Novog Sada.

Nastavak na Cafe.ba...

Petrovaradin: Kvar na železnici, sumnja se na krađu tegova

Izvor: Blic, 22.Jun.2014

U železničkoj stanici Petrovaradin došlo je do kvara na kontaktnoj mreži iznad drugog koloseka zbog pucanja sajle za zatezanje kontaktne mreže, a nakon uvida na terenu stručnih službi srpskih železnica, sumnja se da je pokušana krađa tegova kontaktne mreže...Kako su danas saopštile Železnice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.