Izvor: Kurir, 05.Avg.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škundrić čestitao rudarima njihov dan

BEOGRAD, 5. avgusta (Tanjug) - Ministar rudarstva i energetike Petar Škundrić čestitao je rudarima i njihovim porodicama Dan rudara - 6. avgust, saopšteno je danas iz tog ministarstva. "Povodom Dana rudara izražavamo vam veliku zahvalnost za ogromne napore koje činite u eksploataciji, proizvodnji i pomaganju razvoja Srbije", navedeno je u čestitki. Naglasivši da građani ove zemlje kamaratima duguju neuporedivo više nego što to mogu izraziti prigodne reči, ministar Škundrić je izrazio uverenje da dolaze bolji dani za sve građane Srbije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar Škundrić čestitao rudarima njihov praznik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2008

BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Petar Škundrić čestitao je rudarima i njihovim porodicama Dan rudara - 6. avgust, saopšteno je danas iz tog ministarstva..."Povodom Dana rudara izražavamo vam veliku zahvalnost za ogromne napore koje činite u eksploataciji, proizvodnji i pomaganju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.