Sipali deterdžent u muzičku fontanu u Tašmajdanskom parku

Izvor: Blic, 30.Maj.2012, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sipali deterdžent u muzičku fontanu u Tašmajdanskom parku

Nepoznate osobe sipale su danas deterdžent u Muzičku fontanu koja se nalazi u Tašmajdanskom parku.

Ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" su odmah po prijavi izašle na teren i utvrdile stepen oštećenja elektro i mašinske opreme.

U toku je ispiranje i sanacija jedne od najlepših beogradskih fontana, zbog čega ona neće raditi do daljnjeg.

Kako bi se sprečilo njihovo oštećenje zbog neodgovornog i nesavesnog ponašanja pojedinih sugrađana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << beogradske fontane su već nekoliko puta bile zaustavljane.

Već prvog dana po puštanju u rad bila je ugrožena fontana "Mika Alas" na Dorćolu, a posle nekoliko dana i ona u blizini bioskopa "Fontana" na Novom Beogradu.

Bez obzira na to što nije bilo većih oštećenja, bilo je neophodno duže angažovanje zaposlenih iz "Beogradskog vodovoda" na ponovnom pranju, ispiranju i punjenju fontana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sipali deterdžent u muzičku fontanu

Izvor: B92, 30.Maj.2012

Beograd -- Nepoznate osobe sipale su deterdžent u muzičku fontanu koja se nalazi u Tašmajdanskom parku. U toku je ispiranje i sanacija te fontane...Ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" su po prijavi izašle na teren i utvrdile stepen oštećenja elektro i mašinske opreme..."U toku je ispiranje...

Nastavak na B92...

Deterdžent uništio Muzičku fontanu na Tašmajdanu

Izvor: Kurir, 30.Maj.2012

BEOGRAD - Nepoznate osobe sipale su deterdžent u Muzičku fontanu koja se nalazi u Tašmajdanskom parku...Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” su odmah po prijavi izašle na teren i utvrdile stepen oštećenja elektro i mašinske opreme...U toku je ispiranje i sanacija jedne od najlepših...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.