Izvor: Politika, 01.Nov.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeron Stoun u seriji „Agent Iks“

Poznata glumica Šeron Stoun, koja se proslavila ulogom u filmu Niske strasti sa Majklom Daglasom, dobila je ulogu u novoj Ti-En-Tijevoj seriji „Agent Iks“.

Serija od deset epizoda biće prikazana u drugoj polovini sledeće godine. Fokus priče je na „osobi iz senke“ koja štiti državu i njene građane u kriznim situacijama, kada država ne može da računa na pomoć vlade ili pozivanje na pravo.

Šeron Stoun glumi Natali MekKejbi, pametnu i lepu američku potpredsednicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << koja posle smrti supruga, kandidata za senatora, odlučuje da zauzme njegovo mesto. Špijunaže, zavere i još nezgoda čeka Natali na novoj poziciji.

Producenti serije su Vilijam Blejk Heron (Bornov indentitet) i Ermian Bernstejn (Air force one, Children of men ,Castle).

Pilot epizoda snimljena je je prošle godine, ali tada nijedna televizijska stanica nije želela da emituje seriju. Sa otkazivanjem Dalasa i završetkom Invazija vanzemaljaca, Ti-En-Tiju je hitno potrebna nova hit-serija.

Filmski glumci u TV serijama

Trend angažovanja poznatih filmskih glumaca u TV serijama se nastavio sa angažovanjem Šeron Stoun. Posle velikog uspeha „Pravog detektiva“ sa Metjuom Mekonahijem, serije „Extant“ sa Hale Beri, „The Following“ sa Kevinom Bejkonom i „Elementary“ sa Lusi Lu, bilo je pitanje vremena kada će još jedna televizija angažovati poznatog glumca za novi projekat koji bi im omogućio veliku gledanost i odgovarajući publicitet.

L. K.

objavljeno: 01.11.2014.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.