Seksualna igračka budućnosti: Leteći penis (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksualna igračka budućnosti: Leteći penis (VIDEO)

Dildo Dron možda nikada neće doći na tržište, ali mnogi korisnici društvenih mreža oduševljeni su idejom.

"Problem sa dildom je što morate da koristite jednu ili obe ruke kako bi 'odradili posao'. Ali, šta ako želite da jedete hamburger ili pijete u isto vreme? Pritisnete ovo dugme i dildo dron doleti ka vama"!

Tako započinje reklama za proizvod za koji nismo ni znali da nam je potreban - Dildo Dron, uređaj koji omogućava hands-free masturbaciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Dronovi su se dosad koristili za razne stvari, kao što je švercovanje droge u zatvor ili, nama bliže, prekid fudbalske utakmice, ali ovo je, za sada, najoriginalnija upotreba drona.

Dildo Dron delo je Majkla Krivika, koji je već predstavio dildo selfi štap, ali on kaže kako je ovo njegov najbolji proizvod do sada.

Ipak, mnogi su izrazili sumnju da je ovo u stvari lažan proizvod, i da Krivik samo želi da privuče pažnju, a Dildo Dron, na sreću ili nažalost, nećemo videti na tržištu. Bar za sada.

Za utehu, pogledajte video u kome prezenterka predstavlja dildo selfi štap:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.