Seksi Ruskinje pozirale sa medvedom

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Ruskinje pozirale sa medvedom

Ruske manekenke slikale su se sa medvedom teškim 650 kilograma. Fotografije su ubrzo osvojile društvene mreže širom sveta, a dok jedni hvale hrabrost devojaka, neki smatraju da su slike ''jezive.Modeli Marija Sidorova (21) i Lidija Fetisova (22) slikale su se sa njihovim ''partnerom'', 18-godišnjim medvedom po imenu Stepan.Sidorova je izjavila za ''Komsomolskaju Pravdu'' da joj slikanje sa medvedom ''uopšte nije bilo strašno'', prenosi ''Raša tudej''.''Uprkos činjenici da sam u duetu sa velikom zveri sa oštrim kandžama, bila sam sigurna da me ne bi namerno povredio, a i na nas su pomno pazili treneri'', izjavila je Sidorova.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VIDEO: Ruski modeli u zagrljaju medveda od 650 kg

Izvor: Radio 021, 28.Apr.2015, 13:53

Provokativno fotografije ruskih modela za kampanju protiv lova, na kojim su u zagrljaju medveda od 650 kilograma, izazvale su buru na društvenim mrežama...Modeli su se slikali ušuškani kraj medveda Stepana, kako se penju na njega, grle ga, leže kraj njega u krevetu usred šume....Neki komentatori...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.