Izvor: Nezavisne Novine, 15.Sep.2011, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevski policajci planirali da «otmu» ranjenog vehabiju

BANJALUKA, GACKO - Policajci MUP-a Kantona Sarajevo namjeravali su da "otmu" Mušana Kovača (53), za koga se vjeruje da je vehabija, a koji je teško ranjen u misterioznom obračunu 11. septembra u selu Borač, kod Gacka, te da ga prebace u Sarajevo, saznaju "Nezavisne" od izvora bliskog MUP-u RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SARAJEVSKI POLICAJCI PLANIRALI OTMICU RANJENOG VEHABIJE

Izvor: Kurir, 15.Sep.2011

BANJALUKA- Sarajevski policajci planirali su da otmu Mušana Kovača (53) za koga se veruje da pripada vehabijskom pokretu, koji je 11. septembra misteriuozno ranjen u selu Borač kod Gackog u Hercegovini, objavile su banjalučke " Nezavisne novine” pozivajući se na izvor iz samog vrha MUP Republike...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.