Saobraćajna nesreća kod Šimanovaca

Izvor: RTS, 22.Dec.2013, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća kod Šimanovaca

Više osoba povređeno u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Zagreb kod naplatne rampe Šimanovci, saznaje RTS. Saobraćaj preusmeren preko Rume.

Kako RTS saznaje, dogodila se saobraćajna nesreće na auto-putu Beograd-Zagreb kod naplatne rampe Šimanovci. Saznajemo da ima dosta povređenih.

Policija i hitna pomoć su na terenu, ali još nema preciznih informacija o broju povređenih i tome koliko je vozila učestvovalo u nesreći.

Auto-put u smeru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prema Beogradu je blokiran, a saobraćaj se zbog toga preusmerava preko Rume.

Situaciju, kako kažu u policiji, dodatno pogoršava i mala vidljivost zbog velike magle.

Uskoro više informacija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Haos kod Šimanovaca, dvoje mrtvih

Izvor: B92, 22.Dec.2013

Beograd -- Dve osobe su nastradale, a 26 je povređeno u dva lančana udesa na auto-putu Beograd-Zagreb, kod naplatne rampe Šimanovci, u kojima je učestvovalo 36 vozila...Među povređenima ima i četvoro dece, potvrđeno je za B92. MUP je saopštio da se nesreća dogodila jutros oko 7.30, a da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.