Saobraćajna nesreća izazvala polemike: Da li je kriv vozač kamiona ili automobila?

Izvor: B92, 11.Maj.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća izazvala polemike: Da li je kriv vozač kamiona ili automobila?

Snimak saobraćajne nesreće koja se dogodila u Britaniji podelio je javnost budući da ne može da se utvrdi čija je krivica.

Dok jedni kažu da je kriv vozač kamiona, drugi kažu da je vozač automobila trebalo na vreme da reaguje. Pogledajte snimak:

“Vozač kamiona je kriv. Trebalo je da vidi automobil. Ni retrovizor nema veze sa tim jer je auto bukvalno bio ispred njega. Mogao je da ga vidi“ , samo je jedan od komentara.

“Mislim da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozač automobila bio fokusiran da pronađe trenutak kada će se uključiti na put i nije razmišljao da ostavi dovoljno mestaz a kamion“, još je jedan od komentara.

“Ne možeš samo da se zaustaviš sa strane i da se ne pomeraš kada je kamion već krenuo. To je slep ugao. Ja sam profesionalni vozač i mislim da je krivica na automobilu“

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čudna saobraćajna nesreća: Kamion zamalo smrvio automobil, a možda nije kriv?

Izvor: Prva.rs, 11.Maj.2017

Mišljenja o krivcu su podeljena. Neki misle da je kriv vozač kamina, a drugi da je vozač automobila izazvao nesreću. Pogledajte snimak i presudite sami.. .  . Pratite nas i na Viberu! “Vozač kamiona je kriv. Trebalo je da vidi automobil. Ni retrovizor nema veze sa tim jer je auto bukvalno bio...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.