Samanta iz Seks i grada: Na dijeti sam od 1974. godine

Izvor: Blic, 07.Apr.2013, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samanta iz "Seks i grada": Na dijeti sam od 1974. godine

Kim Katral, najpoznatija po ulozi Samante iz serije "Seks i grad" kaže da je celog života na dijetama ne bi li sačuvala vitko telo.

Glumica je izjavila da je, iako ima 56 godina, i dalje može da igra seksi zavodnice, najviše zahvaljujući tome što je na dijeti još od 1974. godine.

Kaže da se bori kako bi sačuvala vitku liniju, a o telu se, kako je starija, sve više brine.

- Ne pokušavam nikoga da zavedem izgledom ili uspešnom karijerom. Ako su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << moji uspesi uplašili nekog muškarca, to nije moj problem, nego njihov - kaže Kim.

- Generacija žena kojoj pripadam vodila se za Džejn Fondom i njenim vežbama, kao i savetom da što više budemo na svežem vazduhu i pijemo najmanje osam čaša vode dnevno. To mi se danas zaista isplatilo - izjavila je ona.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samanta iz "Seks i grada": Na dijeti sam od 1974. godine

Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Apr.2013

Kim Katral, najpoznatija po ulozi Samante iz serije "Seks i grad" kaže da je cijelog života na dijetama ne bi li sačuvala vitko tijelo. Glumica je izjavila da je, iako ima 56 godina, i dalje može da igra seksi zavodnice, najviše zahvaljujući tome što je na dijeti još od 1974. godine. Kaže...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.