Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Apr.2013, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samanta iz "Seks i grada": Na dijeti sam od 1974. godine

Kim Katral, najpoznatija po ulozi Samante iz serije "Seks i grad" kaže da je cijelog života na dijetama ne bi li sačuvala vitko tijelo. Glumica je izjavila da je, iako ima 56 godina, i dalje može da igra seksi zavodnice, najviše zahvaljujući tome što je na dijeti još od 1974. godine. Kaže da se bori kako bi sačuvala vitku liniju, a o tijelu se, kako je starija, sve više brine. - Ne pokušavam nikoga da zavedem izgledom ili uspješnom karijerom. Ako su moji uspjesi uplašili nekog muškarca, to nije moj problem, nego njihov kaže Kim. - Generacija žena Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/samanta-iz-seks-i-grada-na-dijeti-sam-od-1974.-godine.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Samanta iz serije "Seks i grad" na dijeti skoro 40 godina

Izvor: NaDlanu.com, 07.Apr.2013

Kim Katral, najpoznatija po ulozi Samante iz serije "Seks i grad" kaže da je celog života na dijetama ne bi li sačuvala vitko telo...Glumica Kim Katral je izjavila da je, iako ima 56 godina, i dalje može da igra seksi zavodnice, najviše zahvaljujući tome što je na dijeti još od 1974. godine.Kaže...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.