STIGLI REZULTATI ANALIZE KRVI: Otkriveno da li je veterinar osumnjičen za ubistvo male Jelene bio pijan

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLI REZULTATI ANALIZE KRVI: Otkriveno da li je veterinar osumnjičen za ubistvo male Jelene bio pijan

Devojčica je stradala na Banjici u novogodišnjoj noći, dok je šetala psa

Rezultati analize krvi Aleksandra Živanovića (33), veterinara iz Beograda koji je 31. decembra u 19 sati usmrtio devojčicu Jelenu Melović (13) na Banjici, u Ulici Bahtijara Vagabzadea, potvrđuju da je bio pijan u trenutku nesreće. Veštačenje je pokazalo da je u trenutku kada je naleteo na nesrećnu devojčicu imao čak 1,06 promila alkohola u krvi!

 Upravljajući svojim automobilom marke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "pasat" sumnjiči se da je u novogodišnjoj noći naleteo na Jelenu Melović koja je sa svojim psom prelazila ulicu i to u blizini pešačkog prelaza. Prema informacijama iz istrage, sve se odigralo kada je Jelena pokušala da na pešačkom prelazu spase psa. Devojčica je preminula dva sata kasnije u operacionoj sali Vojnomedicinske akademije, gde je prevezena kolima Hitne pomoći. Sahranjena je tri dana kasnije.

Živanović je uhapšen dva sata nakon nesreće i tada je alkomerom utvrđeno da ima 0,71 promil alkohola u krvi. U trenutku hapšenja je navodno rekao policiji da ne zna zašto se nije zaustavio i pokušao da pomogne devojčici, a pred sudijom nije mogao da iznese odbranu zbog, kako je naveo, teškog psihičkog stanja.

Nakon prispeća izveštaja o alkohemiji i vestačenja utvrđeno je da se radi o težem krivičnom delu, pa je slučaj prešao u nadležnost Višeg tužilaštva, a zaprećena kazna mogla biti i do 12 godina zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sa promilom alkohola u krvi ubio devojčicu na Banjici, pa pobegao!

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2017

Aleksandar Živanović, osumnjičen za nesreću 31. decembra, u trenutku udesa imao 1,06 promila alkohola u krvi. Nije bio sposoban za upravljanje autom kada je pokosio Jelenu Melović ALEKSANDAR Živanović (33), osumnjičen da je 31. decembra prošle godine svojim automobilom ubio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.