STAO NA LUDI KAMEN: Oženio se Adnan Babajić, pobednik Operacije trijumf!

Izvor: Kurir, 15.Sep.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAO NA LUDI KAMEN: Oženio se Adnan Babajić, pobednik Operacije trijumf!

Adnan je proteklog vikenda u svojim rodnim Živincima, nakon dužeg zabavljanja, izrekao sudbonosno "da" Lejli Šovšić, a ceremonija venčanja je obavljena po šerijatskim propisima

Pobednik prvog velikog regionalnog muzičkog takmičenja "Operacija trijufm", Adnana Babajić, stavio je tačku na svoj momački život.

Adnan je proteklog vikenda u svojim rodnim Živincima, nakon dužeg zabavljanja, izrekao sudbonosno "da" Lejli Šovšić, a ceremonija venčanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je obavljena po šerijatskim propisima.

Na venčanju u džamiji prisustvovali su samo njihovi najbliži, a razlog za ovako malo venčanje možda leži i u tome što je Adnan nedavno ostao bez majke Ulfete.

(Doznajemo)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pobednik “Operacije Trijumf” stao na ludi kamen: oženio se Adnan Babajić

Izvor: Svet, 15.Sep.2014

Pobednik prvog velikog regionalnog muzičkog takmičenja “Operacija trijufm”, Adnan Babajić, stavio je tačku na svoj momački život.. Adnan je proteklog vikenda u svojim rodnim Živincima, nakon dužeg zabavljanja, izrekao sudbonosno “da” Lejli Šovšić, a ceremonija venčanja je obavljena...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.