SOFIJA VERGARA Ja najlepsa na svetu Ma kakvi EVO KO JE ZA NJU BROJ JEDAN

Izvor: medio.rs, 04.Avg.2015, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOFIJA VERGARA Ja najlepsa na svetu Ma kakvi EVO KO JE ZA NJU BROJ JEDAN

- Nisam zadovoljna svojim grudima, zadnjicom, načinom na koji se šminkam - izuzetno samokritična je glumica

Iako, po mnogima, izgleda savršeno, ima uspešnu karijeru i najpoželjnijeg muškarca pored sebe, kolegu Džoa Manđanela, glumica Sofija Vergara odbacuje u startu navode mnogih da je najlepša žena na svetu.

Sofija i najpopularnija rijaliti zvezda Kim Kardašijan redovno se nalaze na listi raznih anketa koje sprovode brojni ženski časopisi, što je glumici >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << smešno budući da je, pre svega, Kim od nje mlađa devet godina.

– Nju bi trebalo da uzrujava to što je porede sa mnom. Mislim da sam je pobedila jednom ili čak dvaput – izjavila je Vergara o svojoj “suparnici” Kim.

- Srela sam je više puta na crvenom tepihu i ona je, jednostavno, najlepša žena gde god se pojavi. Zato ne znam zašto mene stavljaju na te liste – dodala je glumica.

Foto: Profimedia/Pacific coast news

Zgodna Vergara je čak napomenula kako ponekad, kad se pogleda u ogledalo, samoj sebi liči na transvestita.

– Žena sam, ali nisam zadovoljna svojim grudima, zadnjicom, načinom na koji se šminkam, a tu je i moj akcenat, naravno – otkrila je Sofija.

Njenoj jačoj polovini, zvezdi popularnog filma “Magic Mike XXL”, ništa od toga, zasigurno, ne smeta, budući da će glumci uskoro stati pred oltar.

Foto: Tanjug/AP/Paul A. Hebert/Invision

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.