SMRT SRPKINJE U NEMAČKOJ Udala se za bivšeg đaka, otišla za njim u Nemačku, pa stradala POD MISTERIOZNIM OKOLNOSTIMA

Izvor: Blic, 21.Jun.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT SRPKINJE U NEMAČKOJ Udala se za bivšeg đaka, otišla za njim u Nemačku, pa stradala "POD MISTERIOZNIM OKOLNOSTIMA"

Natalija Ćirić Radin (34) poginula je pod nerazjašnjenim okolnostima nakon skoka sa trećeg sprata u nemačkom gradu Majncu dok je u istoj sobi bio njen suprug, inače njen bivši učenik iz srednje škole M. R. (22).

Tragični skok u smrt ove mlade žene koja je poreklom iz Petrovca na Mlavi dogodio se 7. juna. Šta je prouzrokovalo ovu tragediju, prema priči majke, misterija je za njene najbliže u Srbiji. Kako priča za "Blic" Natalijina majka Zlatica Ćirić, njena ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u Majnc otišla sredinom aprila, sa svojim 12 godina mlađim mužem, kojem je, kako naglašava nesrećna žena, Natalija bila profesorka u školi.

- Ja sam najnesrećnija majka, koja je izgubila ćerku pod nerazjašnjenim okolnostima. Njena nesreća je počela onda kada je prihvatila udvaranje svog učenika. Distancirala se od svih nas, napustila posao u školi, učila nemački jezik i otišla u Nemačku kod njega koji se tamo stacionirao u novembru prošle godine - u suzama se priseća Zlatica.

Ona ne krije da je sa ćerkom bila u jako lošim odnosima, jer porodica nije prihvatala njihov brak.

Kako kaže, o ćerki nije imala nikakve informacije sve do 12. juna, kada je na njena vrata pokucala policija.

- Rekli su nam da je pet dana ranije Natalija skočila sa trećeg sprata iz stana u kojem je živela sa njim, a koji je u momentu njenog skoka bio prisutan i nije je sprečio u tome. On je navodno ispitan i podvrgnut poligrafskom ispitivanju, koje je prošao - priča Zlatica.

Ona, kako kaže, sumnja da je Natalijinu odluku da izvrši samoubistvo izazvao njen suprug.

- Na svu moju nesreću, ja do njega ne mogu da dođem, niti da dobijem dozvolu da dete sahranim u Srbiji u porodičnoj grobnici. Šta se tog kobnog dana verbalno dogodilo između njih, to za sada zna samo on koji je celi događaj hteo da zataška da mi ne bismo saznali da nam je dete izgubilo život, ali nam je po službenoj dužnosti javio konzul Branko Radovanović iz Frankfurta. Moja ćerka nije bila suicidna i ne znam šta je moglo da se desi da digne ruku na sebe - pita se majka.

U lošim odnosima sa porodicom

Kako nezvanično saznajemo iz Ministarstva spoljnih poslova, Natalija Ćirić Radin počinila je samoubistvo. Inače, ona i njena majka dugo nisu u dobrim odnosima, a poslednje dve godine nisu ni razgovarale.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.