Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIPA sprovodi akciju na širem području BiH

SARAJEVO - Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu izuzeli su danas dokumentaciju od više pravnih lica na raznim lokacijama na širem području Bosne i Hercegovine.

Informaciju je potvrdila Kristina Jozić, portparolka SIPA-e.

''Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) postupa po naredbama Suda BiH i Tužilaštva BiH za izuzimanje određene dokumentacije od više pravnih lica na širem području BiH'', kazala je Kristina Jozić i dodala:

''Radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se o nastavku aktivnosti u okviru predmeta kodnog naziva Panama koji je realiziran u proteklom periodu zbog krivičnog djela poreska utaja. Za sve druge informacije molimo da se obratite Tužilaštvu BiH, koje je jedino ovlašteno za ustupanje istih'', ispričala je Jozić.

Više informacija biće poznato naknadno.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Akcija “Panama”: SIPA izuzela poslovnu dokumentaciju iz nekoliko firmi

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2016

SARAJEVO, LAKTAŠI - Inspektori Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) izuzeli su danas iz nekoliko preduzeća na području BiH dokumentaciju u vezi sa njihovim poslovanjem...Kako je rečeno iz SIPA, u pitanju je nastavak aktivnosti u okviru predmeta kodnog naziva "Panama" koji je realizovan u proteklom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.