SAD: Gordon stiže u Srbiju

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2010, 05:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Gordon stiže u Srbiju

Pomoćnik američkog državnog sekretara Filip Gordon posetiće ove nedelje Beograd, Prištinu i Skoplje, najavio je Stejt department.

"Gordon će posetiti Srbiju, Kosovo i Makedoniju, gde će se sastati sa vladinim zvaničnicima, liderima civilnog društva i predstavnicima nevladinih organizacija", precizirao je predstavnik Stejt departmenta Filip Krauli.

On je dodao da će Gordon, tokom posete, "pozvati Srbiju da traži oblasti praktičcne saradnje sa Kosovom", dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će se u Prištini "sastati sa rukovodstvom zemlje da bi ga ohrabrio da nastavi jačanje kosovskih institucija".

Gordon će u Makedoniji, kako navodi Stejt department, razgovarati o bilateralnim odnosima "i o drugim regionalnim pitanjima".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gordon ove nedelje u Srbiji

Izvor: S media, 11.Maj.2010

Pomoćnik američkog državnog sekretara Filip Gordon posetiće ove nedelje Beograd, Prištinu i Skoplje, najavio je Stejt department. .."Gordon će posetiti Srbiju, Kosovo i Makedoniju, gde će se sastati sa vladinim zvaničnicima, liderima civilnog društva i predstavnicima nevladinih organizacija",...

Nastavak na S media...

Za SAD podela Kosova neprihvatljiva

Izvor: B92, 11.Maj.2010

Vašington -- SAD se protive podeli Kosova, koje priznaju kao suverenu i nezavisnu državu, kaže pomoćnik američkog državnog sekretara Filip Gordon...Prema njegovim rečima, Sjedinjene Države smatraju da Beograd i Priština treba što pre da razgovaraju, ali ne o statusu već o rešavanju praktičnih...

Nastavak na B92...

Za SAD podela Kosova neprihvatljiva

Izvor: Beta, 11.Maj.2010

BEOGRAD, 11. maja 2010. (Beta) - SAD se protive podeli Kosova koje priznaju kao suverenu i nezavisnu državu i smatraju da Beograd i Priština treba što pre da razgovaraju, ali ne o statusu već o rešavanju praktičnih problema, izjavio je u utorak pomoćnik američkog državnog sekretara Filip...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.