Gordon ove nedelje u Srbiji

Izvor: S media, 11.Maj.2010, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordon ove nedelje u Srbiji

Pomoćnik američkog državnog sekretara Filip Gordon posetiće ove nedelje Beograd, Prištinu i Skoplje, najavio je Stejt department.

"Gordon će posetiti Srbiju, Kosovo i Makedoniju, gde će se sastati sa vladinim zvaničnicima, liderima civilnog društva i predstavnicima nevladinih organizacija", precizirao je predstavnik Stejt departmenta Filip Krauli.

On je dodao da će Gordon, tokom posete, "pozvati Srbiju da traži oblasti praktičcne saradnje sa Kosovom", dok >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << će se u Prištini "sastati sa rukovodstvom zemlje da bi ga ohrabrio da nastavi jačanje kosovskih institucija".

Gordon će u Makedoniji, kako navodi Stejt department, razgovarati o

bilateralnim odnosima "i o drugim regionalnim pitanjima".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.