Izvor: Studio B, 24.Jun.2015, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledalac se žali da se u Gostivarskoj ulici, (gde ima plac), „pravi jezero od fekalnih voda", jer se iz Kostolačke ulice, koja je iznad Gostivarske, 9 meseci sliva kanalizacija.

Kaže da se svima obraćao i da niko do sada nije reagovao. Posebno ističe da komunalna inspekcija ništa nije preduzela.

Odgovor smo dobili od Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda:

Rešenje odvođenja fekalnih otpadnih voda iz Kostolačke ulice planirano je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << izgradnjom kanalizacije trasom novoplanirane Bjelovarske saobraćajnice, za koju Direkcija sprovodi aktivnosti na formiranju građevinskih parcela. Do okončanja ovog projekta, a u saradnji sa nadležnim javnim komunalnim preduzećem, Direkcija proverava mogućnosti i sprovodi aktivnosti na rešavanju privremenog odvođenja fekalnih otpadnih voda iz Kostolačke ulice.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Izvor: Studio B, 25.Jun.2015, 10:03

Gledateljka iz Voždovca pita kada će biti završena popravka u Ul. Miška Jovanovića, jer autobusi sa linije 26 i 30 već dve nedelje zaobilaze ovu ulicu i voze Kumodraškom. Pita da li zbog 15m autobus mora toliko da ide zaobilazno?..Kako već piše u saopštenju na sajtu www.beograd.rs,..Direkcija...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.