Izvor: Danas, 30.Dec.2012, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstruisano 200 benzinskih stanica

Mreža benzinskih stanica „NIS Petrol“ čestita svojim kupcima Novu godinu i u 2013. želi im ispunjenje želja, uspeh u svim poduhvatima i srećan put u svim pravcima! Sa svoje strane NIS u 2013. godini namerava da nastavi razvoj nacionalnog brenda „NIS Petrol“, s ciljem da ga izvede na lidersku poziciju na nacionalnom tržištu naftnih derivata.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIS u 2012. investirao u razvoj stanica preko 12 milijardi

Izvor: Press, 30.Dec.2012

Temelj budućeg uspeha postavljen je u godini koja je na izmaku - brend je dobio savremeno vizuelno rešenje - trobojku, koja spaja boje ruske i srpske zastave, čime je započeta velika kampanja modernizacije i rebrendiranja mreže benzinskih stanica "NIS Petrol"..Rekonstruisano i rebrendirano preko...

Nastavak na Press...

Rekonstruisano 200 benzinskih stanica

Izvor: Capital.ba, 31.Dec.2012, 08:21

BEOGRAD/NOVI SAD ,  NIS u 2013. godini namjerava da nastavi razvoj nacionalnog brenda „NIS Petrol“, s ciljem da ga izvede na lidersku poziciju na nacionalnom tržištu naftnih derivata. Temelj budućeg ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.