Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jun.2014, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realokacija IPA sredstava za pomoć postradalom stanovništvu

SARAJEVO - Savjet ministara BiH uputio je danas saglasnost da neugovorena sredstva iz IPA fondova od 42 miliona evra budu realocirana za pomoć stanovništvu postradalom u poplavama, kao i odobrenje za početak pregovora sa Agencijom za razvoj Svjetske banke o obezbjeđivanju kredita od 57 miliona dolara za sanaciju posljedica poplave.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Realokacija IPA sredstava za pomoć postradalom stanovništvu

Izvor: Capital.ba, 02.Jun.2014

SARAJEVO, Savjet ministara BiH uputio je danas saglasnost da neugovorena sredstva iz IPA fondova od 42 miliona evra budu realocirana za pomoć stanovništvu postradalom u poplavama, kao i odobrenje za ..

Nastavak na Capital.ba...

Distrikt računa na učešće u raspodjeli kredita Svjetske banke

Izvor: Capital.ba, 03.Jun.2014, 17:04

BRČKO, Vlada distrikta Brčko danas je donijela odluku o stupanju u pregovore sa Svjetskom bankom u vezi sa učešćem distrikta u raspodjeli 57 miliona dolara koji bi trebalo da budu ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.