Raskrsnica kod Voždove škole uskoro dobija semafore (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 09.Feb.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskrsnica kod Voždove škole uskoro dobija semafore (VIDEO)

Na raskrsnici Voždove i Prvomajske ulice uskoro će biti postavljeni semafori. Ova raskrsnica prepoznata je kao problematična i neophodno je podići nivo bezbednosti, kažu iz Uprave za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj.
Voždova ulica svakako je jedna od najprometnijih u gradu, a u ovom delu gde se nalaze 3 škole bezbednost po pitanju saobraćaja nije na zadovoljavajućem nivou. O tome najviše brinu roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << čija deca skoro svakodnevno prolaze ovde. Postaljanjem semafora, briga za bezbednost, pre svega đaka, biće manja. Radovi su nedavno počeli, a osim semafora biće postavljena 2 izmenljiva saobraćajna znaka na kojima će pisati i ograničenje brzine, kažu nadlezni iz Uprave za saobraćaj. Oni ističu da će postojati koordinacija između ovih i semafora kod Crvenog pevca i Suda. Za radove na postavljanju semafora i opremu zadužena je firma Selma iz Subotice. Vrednost radova je 4 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena od Republike preko Saveta za bezbednost saobraćaja. Očekuje se da radovi budu završeni do 15. marta. Inače, za 2016. godinu predviđeno je 15 miliona dinara za nekoliko problematičnih raskrsnica, kažu iz Uprave, a detaljnije informacije biće poznate uskoro.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo postavljanje semafora u zoni škola u Voždovoj

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2016, 17:29

Na raskrsnici Voždove i Prvomajske ulice u Nišu, u zoni tri škole, počelo je postavljanje semafora koje bi, kako kažu nadležni iz Odseka za saobraćaj, trebalo da bude gotovo do 15. marta...Ove ulice, u kojima se nalaze gimnazije “Stevan Sremac” i “Bora Stanković”, kao i Osnovna škola...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.