Radovi na putu Orašac- Krćevac

Izvor: Studio B, 03.Jul.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na putu Orašac- Krćevac

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da će se od sutra do 16. decembra na državnom putu prvog B reda broj 27, na deonici Aranđelovac 4 (Orašac) - Krćevac, izvoditi radovi na redovnom održavanju.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Iz "Puteva Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, budu oprezni u vožnji i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Radovi na putu Orašac- Krćevac

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2015, 09:47

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da će se od danas do 16. decembra na državnom putu prvog B reda broj 27, na deonici Aranđelovac 4 (Orašac) - Krćevac, izvoditi radovi na redovnom održavanju...Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom...Iz "Puteva...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.