Radnički Meraklijama podario pobedu

Izvor: NTV.rs, 20.Sep.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički Meraklijama podario pobedu

Konačno pobeda! Fudbaleri Radničkog savladali su na Čairu ekipu Rada sa 3 : 0 u 6. kolu JSL, osvojili prve bodove ove sezone i na najlepši mogući način čestitali svojim najvernijim navijačima “Meraklijama” 25. rodjendan.
Prvi poklon Meraklije su dobile na početku utakmice, kada su im prvotimci poklonili uramljen dres sa brojem 25, drugi još vredniji na kraju, kada su zajedno proslavili prvi trijumf ove sezone. Po kišnom vremenu i klizavom terenu obe ekipe prikazale su >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << više borbenu nego kvalitetnu igru, a domaći tim je bio bolji rival svih 90 minuta, pa je zasluženo stigao do pobede.
Najbolju priliku u prvom poluvremenu propustio je Milenković, kada je u 12. minutu dobio odličnu loptu od Kolarevića i sam izašao pred golmana Jovanovića, ali je šutirao preko gola. Do kraja prvog dela iz daljine su pripretili Pauljević i Kolarević. Otpor gostiju Nišlije su slomile u nastavku i to najviše zahvaljujući odličnim izmenama koje je izvrsio trener Mrkić. Na početku drugog poluvremena Vladimir Đilas je zamenio Milenkovića, a već u 54. minutu obradovao je domaće navijače.
On je posle centaršuta Jovanovića glavom sproveo loptu u mrežu. Deset minuta kasnije gosti su propustili jedinu izglednu priliku – Veselinović je šutirao pored gola. Sve dileme oko pobednika razrešene su u 76. minutu. Posle kornera koji je izveo Marjanović, Vladimir Đorđević je nadvisio sve u buketu igraca i duprlirao prednost. U 86. minutu Đilas je nakon lepe akcije pogodio stativu, a konačnih 3 : 0 postavio je još jedan rezervista i novajlija Pavle Popara u sudijskoj nadokandi vremena.
Pobeda koja vraća samopouzdanje fudbalerima Radničkog, koji se u narednom kolu sastaju u Subotici sa Spartakom. Pre toga Nišlije u sredu 24. septembra čeka meč 1/16 finala Kupa Srbije sa ekipom Moravac Orion u Mrstanu.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

"Upisale" se i Nišlije, konačno

Izvor: Mondo, 20.Sep.2014

Tek u šestom kolu fudbaleri Radničkog iz Niša osvojili su prve bodove u novoj sezoni. Na svom "Čairu", savladali su..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.