Rada Manojlović odabrala muziku za svadbu sa Momirom!

Izvor: Kurir, 14.Okt.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović odabrala muziku za svadbu sa Momirom!

Iako Rada još ne zna kada će stati na ludi kamen, kao iz topa odgovara na pitanje ko će joj pevati na svadbi

Pevačica Rada Manojlović uživa u stabilnoj vezi sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, a na pitanje da li planira a stane na ludi kamen uskoro, pevačica se uhvatila za glavu.

"Nemojte ta pitanje, molim vas, opet će biti neki skandalozni naslov... Ne znam, ne slutim", rekla je Rada u emisiji "Exkluziv", ali zato na pitanje ko će joj pevati na svadbi odgovara kao iz topa.

"Jana i Stoja, one imaju najveselije pesme, znam, radila sam sa njima neke svedbe", otkrila je pevačica.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pevačica tvrdi da se ne udaje, a već zna ko će joj pevati na svadbi

Izvor: Svet, 14.Okt.2014

Pevačica Rada Manojlović uživa u stabilnoj vezi sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, a na pitanje da li planira a stane na ludi kamen uskoro, pevačica se uhvatila za glavu.. “Nemojte ta pitanje, molim vas, opet će biti neki skandalozni naslov… Ne znam, ne slutim”, rekla je Rada u emisiji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.