Rada Manojlović misli na svoje fanove!

Izvor: Kurir, 15.Sep.2013, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović misli na svoje fanove!

Rada je na jednom nastupu posebno za fanove na društvenim mrežama otpevala pesmu „Kaži mi Sunce moje“ Dragane Mirković, inače njene omiljene pevačice

Folk pevačica Radmila Manojlović poznata je po jako srdačnom odnosu sa svojim fanovima gde god da se pojavi i nikada joj nije problem i po sat vremena da se fotografiše sa onima koji je podržavaju i koji uživaju u njenim nastupima.

Da je tako, Manojlovićeva je dokazala i na nastupu u austrijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gradu Filahu u klubu „Vanilla“ gde je napravila fenomenalnu atmosferu u prepunom klubu, a nije ni zaboravila svoje fanove na društvenim mrežama te je posebno za njih otpevala pesmu „Kaži mi Sunce moje“ Dragane Mirković, inače njene omiljene pevačice.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.