RUŽICA U SUZAMA, UKUĆANI NEMAJU MILOSTI: Život mi je uništen nakon abortusa, tražila sam spas u alko

Izvor: Kurir, 23.Maj.2015, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUŽICA U SUZAMA, UKUĆANI NEMAJU MILOSTI: Život mi je uništen nakon abortusa, tražila sam spas u alko

Odlazila sam u crkvu i palila sam sveću jer nisam mogla da prežalim što sam ubila to dete, govori Ružica kroz suze

Ružica Veljković je sinoć bila na meti ukućana te su je napadali Veljko, Jovana i Gastoz, a onda se umešala i Jelena Golubović.

Kao i uvek, Jelena je bila oštra i gađala je tamo gde će da zaboli, pa je tako Ružicu počela da proziva za abortus.

Bivšu modelsicu su te reči strašno pogodile i tog trenutka je prestala da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << brani i počela da plače.

"Odlazila sam u crkvu i palila sam sveću jer nisam mogla da prežalim što sam ubila to dete. Zbog toga mi je uništen život. Nakon toga sam pila alkohol u velikoj količini i dalje prolazim tu krizu. Nisam tada mogla da dozvolim da rodim dete jer sam dobijala batine i znala sam da ni ja toj bebi ne bila dobra majka", navela je Ružica između ostalog.

Gastoz koji je često u svađi sa Ružicom, jedini je nakon njenih suza stao uz nju i rekao kako produkcija ovo nije smela da dozvoli.

"Dozvolili ste da dođe do ovoga i sada evo vam aplauz", zamerio je produkciji i voditeljki što je dozvolila da Jelena vređa Ružicu na neprimeren način. Gastozu je zbog ovih reči izrečena kazna - izolacija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.