RECEPT ZA LAŽNE ŠPAGETE: Đurđa nam je napravila hrono bolonjeze i pokazala odličan trik za testeninu koja ne goji (FOTO)

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Dec.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RECEPT ZA LAŽNE ŠPAGETE: Đurđa nam je napravila hrono bolonjeze i pokazala odličan trik za testeninu koja ne goji (FOTO)

Recept za lažne špagete traže samo oni koji su isprobal bilo koji od naših recepata. Đurđa Malešević, hrono mentorka koja je smršala 50 kila za 10 meseci, pokazala nam je kako se prave hrono bolonjeze.
Pročitajte ovo:  RECEPT ZA HRONO TESTENINU: Đurđa nas je zasenila pastom od spelte (FOTO)

Uz sve to Đurđa nam je otkrila i jedan trik.
Pre par dana sam sa vama podelila recept za jednu ukusnu pastu za doručak. Ali šta ako želite pastu za ručak, a poštujete >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pravila restrikcije?
Pročitajte ovo:  Ja sam Đurđa Malešević, smršala sam 50 kilograma za 10 meseci i ovo je moja priča (FOTO)

I za to postoji rešenje. Zato danas za vas pripremam lažne bolonjeze.
RECEPT ZA LAŽNE HRONO BOLONJEZE
Foto: Piplmetar.rs  
Izdinstala sam na dozvoljenom ulju glavicu crnog luka. U to sam dodala mleveno svinjsko meso. Dinstala sam sve zajedno dok meso nije bilo skoro gotovo. Od začina sam koristila so, biber i začin od povrća. U tu smesu sam dodala dozvoljen paradajz sos i pustila par minuta da sve zajedno krčka. Za to vreme sam oprala i očistila tikvicu i upotrebila jednu spravicu da bih od tikvice napravila špagete. Foto: Piplmetar.rs Ovu spravicu imate da kupite u svim prodavnicama koje imaju opremu za kuhinju, a možete je naći i kod Kineza veoma povoljno.
Sa njom lepo izrendate tikvicu i dobijete ukusne i lažne špagete. Možete spojiti u istu posudu sos i špagete, a i ne morate. Prijatno! Foto: Piplmetar.rs (Piplmetar.rs)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

KAKO UMESITI HRONO HLEB: Đurđa nam je napravila kraljevski hrono doručak

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Dec.2016, 10:02

U rubrici Kuhinja na Piplmetru Đurđa nam je ovog jutra umesila hrono hleb i napravila kraljevski hrono doručak.. Pročitajte ovo:  ZALOGAJ IZ KUJNE: Đurđa Malešević vas uči kako da spremite zdravu i ukusnu hrono pizzu (FOTO) (RECEPT).. Radnim danima većinom za doručak pojedemo nešto na brzinu....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.