Provedite zimu u Španiji

Izvor: Blic, 27.Nov.2011, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provedite zimu u Španiji

Današnja specijalna ponuda na sajtu SuperOdmor.rs idelana je za one koji vole toplo vreme i žele da iz prve ruke upoznaju čari Španije. Aranžman koji je danas na posebnoj ponudi je sedmodnevni boravak u Andaluziji za samo 699 evra.

Na sajtu SuperOdmor.rs za danas je izdvojen aranžman koji obuhvata četiri noćenja u Malagi i tri noćenja u Sevilji. Stara cena je bila 750 evra, a za one koji danas posete ovaj sajt i rezervišu svoje mesto, moraće da izdvoje 699 evra.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Inače, aranžman obuhvata dolazak u Malagu. Razgledanje grada, rodnog mesta Pabla Pikasa i Antonia Banderasa. Obilazak maravrske tvrđave Hibralfaro i palate Alkazaba iz XI veka, katedrale, Pikasove rodne kuće, La Malageta...

Takođe, ovo će biti prilika da se obiđe i Granada kao i prelepa tvrđava Alhambra, veličanstvene palate mavarskih vladara iz XIII i XIX veka i prelepih vrtova Heneralife.

Na planu je i odlazak do Kordobe. Obilazak Meskite, katedrale i nekadašnje velike džamije, a potom i poseta Sevilji, najvećem andaluzijskom gradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Provedite najluđu noć u Budimpešti za 125 evra

Izvor: Blic, 28.Nov.2011, 09:30

Po mnogima najbolja investicija za doček Nove godine je poseta nekom evropskom gradu. Proverite zašto je prestonica Mađarske stekla pariski status i obiđite sve njene znamenitosti sa obe strane Dunava. ..Ukoliko iskoristite specijalnu ponudu sajta SuperОdmor.rs doček Nove godine u Budimpešti platićete...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.