Promo cene ulaznica za Egzit do ponedeljka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2012, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promo cene ulaznica za Egzit do ponedeljka

NOVI SAD -

Četvorodnevne ulaznice za "Egzit" festival, koji se održava od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, biće dostupne po promotivnoj ceni od 6.990 dinara do ponedeljka, 9. jula, a od utorka cena ulaznice za četiri dana iznosiće 10.990 dinara, najavili su danas organizatori.

Ponedeljak, 9. jul, biće i poslednji dan za kupovinu ulaznica sa popustom za studente i srednjoškolce, po ceni od 5.490 dinara za komplet ulaznica.

Zamena vaučera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za narukvice obavljaće se na istoj lokaciji kao i prošle godine - u Preradovičevoj ulici u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu, a počinje 10. jula.

Dnevne ulaznice za festival dostupne su po ceni od 3.290 dinara za četvrtak, petak i nedelju, odnosno 3.490 dinara za subotu. Ove cene važiće sve do početka festivala 12. jula, kada će poskupeti i moći će da se kupe isključivo na ulazima.

Prodaja ulaznica putem sajta završava se sutra u ponoć, a četvorodnevne i jednodnevne ulaznice za festival biće i dalje dostupne na svim zvaničnim prodajnim mestima festivala.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 6.990 dinara su u Novom Sadu dostupne u prodavnici "Gigs Tiks", knjižari "Bulevar Books" i knjižari "Serendipiti", a u Beogradu mogu da se kupe u Tržnom centru "Ušće", na blagajni Doma omladine, u Bilet centru, kao i na blagajni Kombank arene.

Dostupne su i u filijalama Erste banke i u korner šopovima u celoj Srbiji. Ulaznice za studente i srednjoškolce po ceni od 5.490 dinara moći će još u ponedeljak da se kupe u TC "Ušće" u Beogradu i prodavnici "Gigs Tiks" u Novom Sadu.

Pošto je "Egzit" mesto okupljanja mladih iz celog sveta, organizatori i ove godine očekuju posetu iz više od 60 zemalja sa svih kontinenata.

Osim posetilaca iz SAD i Kanade, u Novi Sad dolaze gosti iz Australije, Holandije, Brazila, Argentine, Meksika, Ekvadora...

Od pre pet godina na "Egzit" dolaze i ljubitelji dobre zabave iz Južnoafričke Republike, a ove godine su ulaznice kupili i stanovnici Zimbabvea.

Da Azija ne bi zaostajala, očekuju se turisti iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Jordana, Libana, Kine, Japana i Singapura.

Pored već skoro pa domaće publike iz Velike Britanije, ove godine beleži se porast broja prodatih ulaznica u Rusiji, Grčkoj i Ukrajini, što nije čudno kad se uzme u obzir da je "Egzit" od ove godine počeo intenzivno da se promoviše u ovim zemljama.

Na listi učesnika ovogodišnjeg novosadskog muzičkog festivala su "Guns N' Roses", "Duran Duran", "New Order", Erika Badu, "Plan B", "Gossip", "Wolfmother", Mis Kitn, "Partibrejkers" i drugi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Egzit ulaznice na popustu od ponedeljka

Izvor: Glas javnosti, 06.Jul.2012

NOVI SAD - Četvorodnevne ulaznice za "Exit" festival, koji se održava od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, biće dostupne po promotivnoj ceni od 6.990 dinara do ponedeljka, 9. jula, a od utorka cena ulaznice za četiri dana iznosiće 10.990 dinara, najavili su organizatori. Ponedeljak,...

Nastavak na Glas javnosti...

Promo cene ulaznica za Exit do ponedeljka!

Izvor: Svet, 06.Jul.2012

Četvorodnevne ulaznice za “Egzit” festival, koji se održava od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, biće dostupne po promotivnoj ceni od 6.990 dinara do ponedeljka, 9. jula, a od utorka cena ulaznice za četiri dana iznosiće 10.990 dinara, najavili su danas organizatori. Ponedeljak,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.