Proglašena lista SDA Sandžaka

Izvor: RTS, 12.Apr.2012, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašena lista SDA Sandžaka

RIK proglasio izbornu listu "Stranka demokratske akcije Sandžaka - Sulejman" Ugljanin za parlamentarne izbore 6. maja.

Republička izborna komisije proglasila je danas izbornu listu "Stranka demokratske akcije Sandžaka - Sulejman Ugljanin" za parlamentarne izbore koji će biti održani 6. maja. Od 12.011 potpisa koji su dostavljeni uz izbornu listu, RIK je utvrdio da je 10.649 pravno valjano.

Na izbornoj listi se nalazi 30 kandidata za narodne poslanike, a prva na listi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Ifeta Radončić.

Izborna lista "Stranka demokratske akcije Sandžaka - Sulejman Ugljanin" je 11. proglašena lista za predstojeće parlamentarne izbore.

RIK je do sada proglasila izborne liste "Za bolji život - Boris Tadić", "Srpska radikalna stranka - dr Vojislav Šešelj", Ujedinjeni regioni - Mladjan Dinkić", liste pokreta "Preokret" i koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke.

Proglašene su i "Demokratska stranka Srbije - Vojislav Koštunica", "Ivica Dačić - SPS, PUPS, JS", "Dveri za život Srbije", "Savez vojvođanskih Mađara - Ištvan Pastor" i "Reformistička stranka - prof. dr Milan Višnjić".

Rok za podnošenje lista za učešće na parlamentarnim izborima je 20. april u ponoć.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proglašena lista Ugljaninove SDA

Izvor: Mondo, 12.Apr.2012

Republička izborna komisije (RIK) proglasila je danas izbornu listu "Stranka demokratske akcije Sandžaka - Sulejman Ugljanin" za parlamentarne izbore koji će biti održani 6. maja.

Nastavak na Mondo...

Konferencija za novinare LDP-SPO - Vesti RTV Sokobanja

Izvor: SokoBanja.com, 12.Apr.2012

Predrag Bata Stevanović potvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare da je Opštinska izborna komisija proglasila ovu listu za lokalne izbore koji će biti održani 6. maja i da će se lista naći na rednom broju 4

Nastavak na SokoBanja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.