Prodaja alkohola za Novu godinu i posle 22 sata, muzika u kafićima non-stop

Izvor: Blic, 31.Dec.2011, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja alkohola za Novu godinu i posle 22 sata, muzika u kafićima non-stop

Alkoholna pića moći će danas da se kupe u prodavnicima posle 22 sata, kao i 1. i 2. januara, a kafići mogu da puštaju muziku non-stop.

Prodaju alkohola posle 22 sata za novogodišnje praznike i radno vreme kafića odobrili su odbornici Skupštine grada "u cilju zadovoljenja potreba građana i gostiju iz zemlje i inostranstva".

Prodavnicama u Beogradu inače nije dozvoljena prodaja alkoholnih pića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posle 22 sata.

Ugostiteljski objekti koji se nalaze u stambenim zgradama, od 11. maja 2011. muziku mogu da puštaju najkasnije do 23.00, a petkom i subotom do ponoći.

Tokom novogodišnjih praznika, prestonicu će prema najavama posetiti više od 15.000 gostiju iz zemlje i inostranstva. Srbiju je tokom 11 meseci ove godine posetilo 1.936.000 miliona turista.

Povezane vesti: Četvrti protest protiv noćne prohibicije u Pionirskom parku Posle 23 časa bez prodaje alkohola Zabrana prodaje alkohola posle 22 sata neće uticati na "Bir fest" Novi protest zbog zabrane prodaje alkohola u sredu u Studentskom parku

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodaja alkohola za Novu godinu i posle 22 sata

Izvor: S media, 31.Dec.2011

Alkoholna pića moći će danas da se kupe u prodavnicima posle 22 sata, kao i 1. i 2. januara, a kafići mogu da puštaju muziku non-stop...Prodaju alkohola posle 22 sata za novogodišnje praznike i radno vreme kafića odobrili su odbornici Skupštine grada "u cilju zadovoljenja potreba građana i gostiju...

Nastavak na S media...

ALKOHOL ĆE MOĆI DA SE KUPI I POSLE 22 SATA

Izvor: Kurir, 31.Dec.2011

Kafići će moći da puštaju muziku non-stop..BEOGRAD - Alkoholna pića moći će da se kupe u novogodišnjoj noći u prodavnicima i posle 22 sata, kao i 1. i 2. januara, a kafići mogu da puštaju muziku non-stop...Prodaju alkohola posle 22 sata za novogodišnje praznike i radno vreme kafića odobrili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.