Privrednici sutra blokiraju Mali Zvornik

Izvor: Blic, 29.Maj.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privrednici sutra blokiraju Mali Zvornik

Privrednici Malog Zvornika sutra u podne blokiraće na sat vremena granični prelaz prema Republici Srpskoj.

Oni od opštine i države traže ubrzano rešavanje probelma klizišta koje su aktivirale nedavne poplave i zbog kojeg je do 20. maja bio u blokadi magistalni put Loznica-Ljubovija.

Dragana Mihajlović iz Malog Zvornika, jedan od organizatora ovakvog proresta, kaže za "Blic" da je zbog stalne opasnosti od klizišta privreda u gradu stala.

Dodatnu teškoću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predstavlja i to što je pešački most za malogranični promet između grada i Zvornika u Republici Srspkoj sa druge strane Drine, zatvroen zbog bezbednosnih razloga. Privrednici su zato prekjuče uputili pismo upozorenja predsedniku opštine, ali nikakav odgovor nisu dobili.

U razogovoru za naš list oni ističu da bi već sledeće sedmice nekoliko stotina radniko moglo da ostane bez posla pošto vlasnici firmi ne mogu da ih plaćaju.

Blokada graničnog prelaza će svakako izazavati kilometarske kolone kamiona.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Privrednici sutra blokiraju put Loznica-Ljubovija

Izvor: Blic, 29.Maj.2014

Privrednici Malog Zvornika sutra u podne bolkiraće na sat vremena put Loznica-Ljubovija...Oni od opštine i države traže ubrzano rešavanje probelma klizišta koje su aktivirale nedavne poplave i zbog kojeg je do 20. maja bio u blokadi magistalni put Loznica-Ljubovija...Dragana Mihajlović iz Malog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.