Prinudna naplata računa

Izvor: RTS, 04.Okt.2010, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prinudna naplata računa

Građanima koji nisu platili račune Infostana izvršitelji Prvog osnovnog suda u Beogradu počeće danas da popisuju i procenjuju imovinu. Imovina će najverovatnije, biti oduzeta u vrednosti duga na njihovim računima.

Izvršitelji Prvog osnovnog suda u Beogradu počeće danas da popisuju i procenjuju imovinu građanima koji nisu platili račune Infostana.

Posle procene vrednosti svih stvari, imovina će im, najvrovatnije, biti oduzeta u vrednosti duga na njihovim računima.

Nadležni najavljuju da će isti tretman imati i neplatiše koje nisu izmirile svoje obaveze za korišćenje električne energije, telefona i drugih komunalnih usluga.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Popisuju stvari neplatišama!

Izvor: Press, 04.Okt.2010

Sudski izvršioci počeli su juče sa popisom imovine dužnika „Infostana" koji ovom preduzeću od 2000. godine duguju 11,5 milijardi dinara. Onima koji nisu izmirili svoje obaveze za 2009. godinu, omogućeno je plaćanje duga na rate Sudski izvršioci...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.