Princ Čarls kod Karađorđevića (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Mar.2016, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Čarls kod Karađorđevića (VIDEO)

Britanski prestolonaslednik princ Čarls i njegova supruga vojvotkinja od Kornvola borave u dvodnevnoj poseti Srbiji. Oni su sleteli danas oko 11. sati na Aerodrom Nikola Tesla, a dočekao ih je premijer Aleksandar Vučić, kao i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković i britanski ambasador u Srbiji Denis Kif. Princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola došli su u Srbiju u okviru petodnevne turneje po Balkanu. Princ od Velsa Čarls i njegova supruga Kamila, vojvotkinja od Kornvola, sutra će >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << posetiti Novi Sad, manastir Kovilj i Sremske Karlovce. Prinčevski par posetu Srbiji završavaju prijemom u Skupštini Srbije, odakle se očekuje i jedino obraćanje princa Čarlsa u okviru posete regionu Zapadnog Balkana.Princ od Velsa nije posetio Srbiju od 1978. godine. Poseta princa Čarlsa ima najviši diplomatski značaj.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Princ Čarls i vojvotkinja Kamila u Novom Sadu, Kovilju i Sr.Karlovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2016, 02:15

Princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola doputovali su danas u Novi Sad, gde nastavljaju posetu Srbiji. Oni su pred Katoličku portu stigli zajedno sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, a dočekao ih je britanski vojni ataše, pukovnik Sajmon Ficgibon. Nakon otkrivanja memorijalne ploče...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.