Prijateljski meč:Radnički-Vardar 1:1

Izvor: NTV.rs, 29.Mar.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijateljski meč:Radnički-Vardar 1:1

Fudbaleri Radničkog pauzu u Superligi zbog obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za naredno EP, koriste za odigravanje kontrolnih utakmica. Posle pobede u meču sa srpskoligašem Carom Konstantinom od 4:2, tim trenera Milana Rastavca odmerio je na Gradskom stadionu snage sa starim sportskim prijateljima iz Makedonije:Radnicki-Vardar 1:1. Nišlije su povele golom Petra Đuričkovića u 35.minutu – izjednačio je dvanaest minuta pre kraja utakmice lepim golom Bećiri.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Prijateljski remi Radničkog sa Vardarom

Izvor: JužneVesti.com, 30.Mar.2015, 10:18

U kontrolnoj utakmici na stadionu Čair fudbaleri niškog superligaša igrali su 1:1 (1:0) sa makedonskim Vardarom. Gol za Radnički postigao je Petar Đuričković u 35. minutu, izjednačio je Jesir Bećiri u 88. minutu...Radnički je nastupio sa dva tima, u prvom poluvremenu su igrali fudbaleri koji...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.