Premijer sa predstavnicima kompanije NCR

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2017, 03:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer sa predstavnicima kompanije NCR

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predstavnicima američke kompanije NCR.

Nakon toga premijer će prisustvovati potpisivanju Ugovora između Ministarstva privrede Vlade Srbije i kompanije NCR o dodeli sredstava podsticaja za investicioni projekat: NCR Kampus - proširenje i konsolidacija poslovanja NCR u Republici Srbiji.

Sastanak će biti održan u 14.00 časova u zgradi Vlade Srbije, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VUČIĆ NA POTPISIVANJU UGOVORA: Premijer se sastao s predstavnicima američke kompanije NCR

Izvor: Kurir, 21.Mar.2017

...Ugovor o dodeli sredstava podsticaja za investicioni projekat: NCR Kampus - proširenje i konsolidacija poslovanja NCR u Republici Srbiji, u Vladi Srbije potpisali su ministar privrede Goran Knežević i generalni direktor NCR za Srbiju Vladan Živanović..KURIR TV UŽIVO U VLADI SRBIJE Vučić: Veliki...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.