Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jun.2016, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnici NP RS iskazali zahvalnost Vladi RS

BANJALUKA - Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je juče sa direktorom i umjetničkim direktorom Narodnog pozorišta RS (NP RS) Nenadom Novakovićem i Aleksandrom Stojkovićem o planiranim nastupima u RS i regionu, kao i o drugim aktivnostima koje su važne za funkcionisanje i rad ove pozorišne kuće.

Na sastanku je razgovarano i o predstojećim aktivnostima kada je riječ o organizaciji jubilarnog dvadesetog Teatar festa "Petar Kočić", kao i izradi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << monografije povodom 90 godina rada i osnivanja NP RS.

Predstavnici Narodnog pozorišta Srpske iskazali su zahvalnost Vladi Republike Srpske za svu pruženu podršku tokom pozorišne sezone i za predstojeći nastup u beogradskom teatru "Madlenianum". Banjalučko pozorište imaće u Beogradu pet igranja, tri predstave, i to: "Časovi u kojima ništa nismo znali jedni o drugima", "Otac i sin (Dječja posla)" i "Sinovi umiru prvi". Sastanku je prisustvovao i ministar prosvjete i kulture Srpske Dane Malešević.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Predstavnici RS u kineskoj Eksim banci o projektima u RS

Izvor: Capital.ba, 07.Jun.2016, 17:09

BANJALUKA, Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić i direktor Javnog preduzeća „Auto-putevi Republike Srpske“ Dušan Topić razgovarali su danas u Pekingu sa predstavnicima kineske izvozno-uvozne Eksim banke o pripremi infrastrukturnih projekata i u Srpskoj. Na sastanku je razgovarano...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.